pátek 25. prosince 2015


Když jsem byla malá, chtěla jsem hrozně procestovat celý svět. Nejvíc ze všeho mě fascinovaly země za polárním kruhem, hlavně ta Arktida. Navíc miluju lední medvědy. A bílou barvu. To všechno mě dodnes neopustilo. 

Co mě opustilo je ta neochvějná myšlenka "já se tam přece jednou určitě podívám". Protože když před sebou vidím tu trnitou cestu jménem život, která mi stěžuje plnit si své sny a odvádí mě na jiné cesty, netěším se. Bojím se. Bojím se a těším zároveň, no dobře. Těším se až se třeba někam podívám, ale bojím se jak to udělám. Už to není jako dřív, kdy jsem si prostě řekla "ono se to nějak vymyslí", a s tím jsem žila. Teď je to všechno tak nějak opravdové a děsivé a zkrátka reálné. A nikdo nemá rád realitu jako takovou, nebo snad jo?

Tenhle blog bude takové místo pro všechno a pro všechny. Nikdo tu nikoho nebude posuzovat jenom podle poskytnutých (a mnohdy zkreslených) informací. Nerada soudím lidi podle obalu. Knížky jo. Lidi ne.

Budu se snažit psát zajímavě, objektivně, pro vás, pro sebe. Chci abyste měli pocit, že se tu můžete inspirovat, zabavit, možná i pobavit. Blog je celý bílý. Berte to tak, že to symbolizuje Arktidu a ty nekonečné bílé pláně, ale berte to i tak, že je to čisté plátno a je jen na vás, jestli bude v živých, barevných tónech nebo naopak.

A ještě něco.

Všichni jste boží.

Vaše Em

҈ 

1 komentář:

Jsem moc ráda za jakýkoliv komentář, který zanecháš. :')