neděle 6. března 2016

Maličkosti || Únor 2016


Ahoj!

Vítám vás u dalšího příspěvku do rubriky Maličkosti. V dnešním článku opět rozeberu pár věcí, které mi v průběhu měsíce února udělaly radost. Jedná se o různé věci, od pouhých dnů strávených s pozitivními myšlenkami nebo knížka, kterou jsem přečetla, a věci, které jsem si pořídila.

Doufám, že se vám článek bude líbit!

Em



beautiful, sunset, and colours image

Na konci ledna se rozdalo vysvědčení a vlastně hned první týden v únoru jsem měla jarní prázdniny. S rodinou jsme vyrazili na lyže, a i když bylo sněhu málo a byla to bída, užila jsem si to. Hrozně miluju lyžování, a o prázdninách jsem si taky úžasně odpočinula. Hned bych to vrátila.


Týden po prázdninách jsem dva dny chodila do školy a potom jsem byla nemocná. Mrzelo mě to, protože jsme měli jít s kamarádama na Electro swingový večer, ale já jsem ležela v posteli, takže to mi bohužel nevyšlo.
Na fotce můžete vidět pohled, který mi poslala kamarádka Maruška z Krkonoš a jsem hrozně happy, že mi došel, takže jestli tohle čteš tak ještě jednou děkuju moc!😊😍 


V únoru jsem přečetla dvě knížky- a ani jednou z nich nebyla ta, kterou vidíte na fotce. Bohužel jsem neměla čas a ani chuť číst, ale dostala jsem se u Smrtné zimy asi ke straně 80 a docela se mi to líbilo.
Knížky, které jsem musela přečíst byly Ostře sledované vlaky a Falešný autostop. Povinná četba do školy- a ani jedna knížka se mi nelíbila a nepochopila jsem je, takže letošní měsíc byl teda vážně extra ne knižní. 


Taky jsem si poprvé v životě trochu nechala obarvit vlasy. A strašně se mi to líbí! Jsem vážně ráda, že jsem to udělala.


Vzhledem k tomu, že mám ve skříni tak dvoje pořádné kalhoty, které nosím do školy a střídám ještě se sukněmi atpd., rozhodla jsem se, že si koupím džíny. No. Po dvou hodinách v obchodním centru jsem je našla a jsem vážně ráda, protože na mě sehnat kalhoty je úkol jak pro superhrdinu.
Taky jsem si koupila tepláky. Prostě tepláky. Nejsem žádná beauty blogerka, takže rozepisovat to snad nemusím :D Prostě mám džíny a tepláky.



Protože moje staré boty na gymnastiku už byly v příšerném stavu, koupila jsem si tyhle nové. Zároveň je nosím i na tancování, a teď se dostávám k další skvělé maličkosti z měsíce února. Začala jsem chodit na tancování!

Nemůžu o sobě prohlásit, že mám talent, ale neskutečně mě to baví. Po první lekci jsem byla strašně šťastná, a tak je to i po každé další hodině. Když to porovnám s atletikou, kdy jsem se po náročných trénincích nikdy necítila dobře, tak je to obrovský rozdíl. Protože to tancování mě tak vzalo, že mi ta dřina s tím spojená vůbec nevadí.
Rozhodně o tom ještě někdy napíšu článek!


Další skvělou věcí jsou omalovánky. Když jsem byla někdy v prosinci v Bratislavě, koupila jsem je původně mamce, ale začala jsem s tím před ní. Je to úplně úžasný! Na fotce můžete vidět mojí rozdělanou loď, a je to prostě hrozná zábava a je to boží.

҈

Tohle už by bylo pro dnešek všechno, doufám, že se vám článek líbil a že i váš měsíc únor byl převážně pozitivně naladěný :)

Em

҈


1 komentář:

  1. Jsem moc ráda, že máš z toho pohledu takovou radost! :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za jakýkoliv komentář, který zanecháš. :')